ForumSTAR.NET sitesindeki Yeni Üyeler Tanış Kaynaş - Sınırlama yok, akıllı ol canımı ye felsefesi ve edebiyatı çerçevesinde takılalım, tanışalım, kaynaşalım, eriyelim, buharlaşalım.(Sapıtmadan Arkadaşım..? ) kategorisi altındaki ßeenn geLdiimmm ( : isimli konuyu görüntülemektesiniz.
SeLamunaLeykümmmmm cümLeteenn ßenn tüLinay.. bendee geLdim arkdaşLar artık aranızdayım inşallah ßeni ßekLiyomuşunuzz çok ßekLetmiyimm barrii dediydimm eLi de boş geLmedim asLında geLenLere ikram ediLirmiş de neyse ben ikram ediiim barii
bunLar sizin tatLı yiyeLim tatLı konusaLım dimi ama ßurayı da є∂ηα arkadaşımz tavsiye ettii geLiyim dediydim bende zannımca sinir katsayıLarıyLa oynadım fazLasıyLa ama geLdim sonunda
Bir ülke istiyorum adı ''DÜNYA''
Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN''
Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' ve
Bir tek slogan istiyorum adı ''YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ"
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@forumstar.net mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.