ForumSTAR.NET sitesindeki STAR PANO - Özel Günlerde Birbirinize Mesaj Yazabileceğiniz Bir Bölüm. kategorisi altındaki Nice yıllara ASİ_MELEK isimli konuyu görüntülemektesiniz.
Bugün... Rengârenk batan günü al karşına. Bir renk, de kendinden kat. Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak. Kapat gözlerini bir hikâye yarat. Vazgeçme,hissedilir,birazda sıcaklığını kat. Kalbindeki elleri bırakma sıkıca tut. Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt. Yalnızlığın saltanatını dilersen sür, sür ama. Birikmiş sevginden de, herkese bir parça ver. Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana. Mutlu yıllar güzel yürekli,nice yıllara...
Yeni yaşının,yaşamın en güzel renklerinden birini de yüklenip gelmiş olması dileklerimle...
Ettiği Teşekkür: 25
22 Mesajına 27 Kere Teşekkür Edildi
Seviye: 15 [] Paylaşımm: 73 / 367
Güç: 94 / 538
Tecrübe: 71%
Cevap: Nice yıllara ASİ_MELEK
Hayatı öyle bir yaşa ki ,
Hayat seni kıskansın ,
Öyle bir sevki Hayatı ,
ÖLÜM SANA ACISIN ..
Öyle bir DOST OLKİ ,
DOSTUN OLMAYAN UTANSIN
N İ C E M U T L U Y I L L A R A
Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara.. Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
Ettiği Teşekkür: 507
620 Mesajına 1.099 Kere Teşekkür Edildi
Seviye: 42 [] Paylaşımm: 206 / 1032
Güç: 954 / 11449
Tecrübe: 30%
Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun
Cem 'in İmzası
Bir ülke istiyorum adı ''DÜNYA''
Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN''
Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' ve
Bir tek slogan istiyorum adı ''YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ"
Ettiği Teşekkür: 50
272 Mesajına 354 Kere Teşekkür Edildi
Seviye: 26 [] Paylaşımm: 127 / 635
Güç: 290 / 2821
Tecrübe: 42%
Nice yıllara ASİ_MELEK
hersey gonlunce olsun
by_suskun 'in İmzası
Ama ben… Tüm bu gördüklerime rağmen, Ömrün olduğumu bilmeme rağmen İçinde başka birinin durduğu bir kalple sana gelemem… Ne senin kutsallığına ne O’nda hissettiğime ihanet edemem!
Efkar dağıttım, herkese biraz düştü
Dalgalara gözlerimle yazdım şiirimi, ıslandı ama yırtılmadı
Kalbim, içli şarkılar kuşağı.İçinden geçiyor
Parmaklarım karanlıkta mum gibi,
Sana yazıldıkça eriyor...
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, admin@forumstar.net mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.